شتاب دهنده ها

شتاب دهنده‌ها برنامه‌هایی هستند که برای تسریع توسعه شرکت‌ها یا ایده‌هایی که در مراحل اولیه هستند طراحی شده‌اند. معمولا برنامه شتاب‌دهنده‌ها بین 3 تا 12 ماه طول می‌کشد. این برنامه‌ها ترکیبی از آموزش، مشاوره و راهنمایی در زمینه‌های مورد نیاز و شبکه سازی به همراه سرمایه‌گذاری می‌باشد. علی‌رغم اینکه شتاب‌ دهنده‌ها هنوز پدیده‌های نسبتا جدیدی و به سرعت در حال تغییر هستند، ویژگی‌های مشترکی دارند. شتاب دهنده‌ها انکوباتور نیستند. انکوباتور ساختمانی است که خدماتی از جمله پشتیبانی کسب و کار را به مشاغل اولیه ارائه می‌دهد و منبع درآمد اصلی آن اجاره‌ای است که از مستاجران می‌گیرد. انکوباتور یک ساختمان است درحالی که شتاب دهنده یک برنامه است. هر دوی اینها روش‌هایی برای حمایت از مشاغلي است که در مراحل اولیه هستند.

ویژگی‌های شتاب دهنده‌ها:

1. دارا بودن یک برنامه ثابت و مشخص بودن شروع و پایان دوره
  2. دارا بودن گروهی از استارتاپ‌ها یا شرکت‌کنندگان
  3. دارا بودن گروهی از مربیان کارآزموده برای حمایت از استارتاپ‌ها
  4. ارائه راهنمایی‌های کاربردی برای انتقال دانش در زمینه‌های مورد نظر
  5. برنامه آموزشی برای انتقال و دانش اکتسابی

اهمیت این ویژگی‌ها به این خاطر است که شتاب‌دهنده‌ها برای همه‌ی اعضا کارآیی داشته باشد.