پذیرش در مرکز

نقشه فرآیندی مرکز نوآوری:

مراحل پذیرش:

1. ثبت طرح و پذیرش:

در این مرحله ابتدا طرح توسط سرپرست تیم در سامانه ثبت شده و همچنین مدارک مستندات هم به صورت الکترونیکی در سامانه بارگذاری می گردد.

2. بررسی اولیه:

در این مرحله بررسی نخست در خصوص کامل بودن فرم های ثبت طرح و همچنین تکمیل شناسنامه طرح توسط کارشناس انجام می­‌پذیرد. در صورت عدم تکمیل به تیم عودت داده شده و اطلاع رسانی(به منظور تکمیل) می­گردد. در صورت تایید توسط کارشناس به مرحله ارزیابی توسط کمیته هیئت داوران وارد می­شود.

3. ارزیابی:

در این مرحله کمیته هیئت داوران متشکل از معاون پژوهشی دانشگاه، رئیس محترم مرکزکارآفرینی، اعضاء هیئت علمی مرتبط با زمینه کاری طرح را از نظر فنی بررسی و امتیاز دهی می­نمایند،که در صورت تایید نهایی جهت مصاحبه حضوری یا مجازی(بسته به شرایط) اطلاع رسانی می گردد. در صورت عدم تایید نیز موارد به صورت مکتوب جهت رفع یا تغییر به اطلاع سرپرست تیم رسانده می­شود.

4. مصاحبه و ارائه:

این مرحله با دعوت از منتورها و شرکت شتاب دهنده و همچنین سرپرست و اعضای تیم، مصاحبه و ارائه طرح صورت می پذیرد که در صورت تایید منتورها و همچنین شرکت های شتابدهنده به تیم قرارداد همکاری ارائه می گردد.

5. قبول همکاری:

در صورت قبول تعهدات توسط تیم ارائه کننده طرح، قراردادی به صورت مکتوب با سرپرست تیم منعقد می­شود و تمامی تعهدات طرفین و بازه های زمانی در قرارداد ذکر می­گردد.

6. استقرار در مرکز:

به تیم در مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه فضایی مناسب در ساعات اداری جهت استقرار و برگزاری جلسات با منتورها و در صورت نیاز به استفاده از محیط های آزمایشگاهی و کارگاهی مجوز تردد و استفاده همراه با نظارت به سرپرست تیم اهدا خواهد گردید.